Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi spot Bojana Jambrošića za “Dopusti”

  Nakon šest godina karijere i dva objavljena albuma, početkom ljeta izašao je novi Bojanov singl „Dopusti”kojim je najavio promjenu u svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri.
  Ta se promjena odrazila i na prateći videospot koji je sniman pod redateljskom palicom Roberta Boškovića i Miše Sorića.
  Upravo je tako pjesma veselog karaktera koja koketira sa reggae grooveom na vrlo poseban način spojena u jedan poprilično psihodeličan spot koji je za Bojanovu publiku vrlo neočekivan.
  ”Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam spot snimao upravo u Dubrovniku prvenstveno zbog prekrasnog ambijenta koji sam Grad i otok Lokrum nude. Osim te prirodne ljepote, zahvaljujući redatelju Robertu Boškoviću, spot ima zanimljivu i pomalo neobicnu priču koja neće nikog ostaviti ravnodušnim! Dubrovački glumci Maro Drobnić i Mima Brautović unijeli su dozu smijeha i neshvatljivih situacija zbog kojih ćete spot sigurno pogledati više puta kako bi ga shvatili. Ukratko, u spotu se osim njih nalaze i kupus, stražnjica, kamen, medvjed i magarac s kojima se uz svoju zbrku u glavi borim u spotu. Meni je bilo predivno na snimanju spota zbog odlične atmosfere koju smo na svaki način pokušali zabilježiti kamerom i prikazati svima!” povodom predstavljanja spota izjavio je Bojan Jambrošić.

  Glazbu za novi Bojanov singl skladao je Filip Fantoni, a za tekst i aranžman zaslužan je producent Srđan Sekulović Skansi. Ovo je jedan posve novi Bojanov početak koji najavljuje puno urbaniji zvuk novog albuma.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=a6s6Y96BByk[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog