Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nadbiskup Hranić pozvao na molitvu za Tomislava Salopeka

  Nema novih informacija o otmici Tomislava Salopeka. U Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ne izlaze s novim informacijama iz, kako navode, sigurnosnih razloga.
  Za to vrijeme, kako javlja Nadbiskupijski tiskovni ured, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić uputio je 5. kolovoza svećenicima, redovnicima i redovnicama te vjernicima Nadbiskupije poziv na molitvu za Tomislava Salopeka.
  “Sve nas je iznenadila vijest o otmici Tomislava Salopeka i njegovu zatočeništvu u Egiptu. Sada su nas duboko potresle i vijesti o prijetnjama kojima je izložen. Suosjećajući s njegovim najbližima, sve vas pozivam da se ujedinimo s vjernicima Tomislavove župe koji usrdno mole za njegovo oslobađanje i za njegov što skoriji siguran povratak. Od svega srca preporučujem da tu nakanu uključite u sv. mise u župnim zajednicama, kao i u druge pobožnosti i molitvene susrete u našim crkvama te u svoje osobne molitve i žrtve. Bila nam na pomoć Blažena Djevica Marija, čiji zagovor ovih dana, u pripravi svetkovine njezina Uznesenja, s posebnim pouzdanjem zazivamo”, stoji u pozivu nadbiskupa Hranića koji je obajvio Nadbiskupijski tiskovni ured.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog