Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Drago Đakovo, Mirko bi bio ponosan na vas”

  Semeljacke snase“Drago Đakovo, Mirko bi večeras bio ponosan na vas”, tim je riječima, uz gromoglasan pljesak, završen sinoć memorijalni koncert pod nazivom “Tamburaši, samo svirajte” koji je u Hrvatskom domu okupio brojne poštovatelje i prijatelje Mirka Kladarića, dugogodišnjeg spikera, voditelja i novinara Radio Đakova, ali i istaknutog društvenog djelatnika koji je preminuo prije 15 godina.
  Već četvrtu godinu za redom koncert, na kojem su nastupila poznata imena tamburaške glazbe, ali i drugi sudionici, podsjetnik je na njegov trag koji je ostavio ne samo na medijskoj sceni.
  Garavuse“Kino je puno, izvođači su se svi odazvali, Mirkova obitelj je tu, četvrta je godina i nemam ja tu puno pričati, sve je stvarno savršeno”, kratko je atmosferu na koncertu prokomentirala inicijatorica Mara Živković istaknuvši i podršku Grada, ali i svih onih koji su dali svoj doprinos.
  U sinoćnjem programu nastupili su tamburaški sastavi Akord, Slavonska duša, Sanja i Grega bend, Ana Jukić, Garavuše, Cecilija i Garavi, Marija Pavković i Slavonski dukati, pjevačke skupine Druge iz Strizivojne i Semeljačke snaše, te mažoretkinje KUD-a Sklad, a program su vodili Marina Soldat i Mato Ručević.
  Ovogodišnji Mirkov memorijal bio je posvećen oboljelima od karcinoma.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog