Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bang Bang – privatne snimke u novom spotu “Za kraj”

  Grupa Bang Bang predstavlja spot za pjesmu “Za kraj”, šesti singl s njihovog nedavno objavljenog albuma prvijenca “Bez obzira na sve”.

  Ono što ovaj spot razlikuje od prethodnih svakako je tema samog spota. Naime, spot donosi ljubavnu priču jednog para kroz njihove privatne snimke. “Budući da je ova pjesma posvećena nekim prošlim vremenima, ljubavima i ljudima, odlučili smo i sa spotom slijediti tu temu. Danas živimo u vremenu kada svi posjeduju pametne telefone, laptope, kamere i tablete. Ispričati ljubavnu priču koja je trajala nekoliko godina u 4 minute videa jako je teško, ali mislim da smo uspjeli prikazati sve one bitne trenutke. Neću vam otkriti kako je nastao spot niti tko su glavi akteri, najbolje da otkrijete sami! Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je namjerna i nije slučajna”, izjavila je pjevačica benda Lara Antić.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=BVk-lJTlWPE[/embedyt]

  Zagrebački bend Bang Bang ove je godine osvojio nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine, ali i nagradu za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40 u 2014. godini. Dobru glazbenu godinu bend je okrunio u svibnju debitantskim albumom “Bez obzira na sve” koji je osvojio publiku i kritiku. Osim singlova “Negdje na cesti”, “Bez obzira na sve”, “Vozi me”, “Nešto me pogodilo”, kao i singla “Imam” s kojim je Bang Bang nastupio na Zagrebačkom festivalu, na albumu se nalazi još pet pjesama kao i bonus izvedba pjesme “Imam” u piano aranžmanu. Album je sniman i miksan u studiju ZG Zvuk, a produkciju potpisuju Hrvoje Prskalo i Zvonimir Domazet. Za sjajan dizajn albuma pobrinuo se Ljubo Zdjelarević, a za atraktivnu ilustraciju BooBoo Tannenbaum.

  Iako je iza njih dobra glazbena godina, članovi benda već marljivo rade na materijalu za drugi album, ali najavljuju i mnoga iznenađenja za jesen.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog