Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zahuktava se predizborna kampanja u Semeljcima

  Općinu Semeljce u nedjelju, 12. srpnja čekaju prijevremeni izbori, pa je tamo u tijeku predizborna kampanja. O tome svjedoči i današnja konferencija za novinare bivših četvero neovisnih vijećnika; Petra Blaževića, Ljiljane Tolj, Andrije Ševarca i Jure Čapalije koji tvrde da je dosadašnji načelnik Grgo Lončarević pod istragom zbog nezakonitosti i netransparentnosti u radu, te da je dosad radio u vlastitom interesu i za interes ljudi s kojima se okružio.
  Kao dokaz bahatosti i samovolje naveli su natječaj za sanaciju deponije, a optužuju ga i za nezakonito trošenje sredstava općinskog proračuna o čemu, kako tvrde, postoji nalaz, odnosno nadzor Ministarstva financija. Optužuju ga i za lažno prikazivanje poslovanja komunalnog poduzeća.
  Četvorica nezavisnih vijećnika na izbore izlaze sa zajedničkom listom s HDSSB-om, rečeno je na konferenciji za novinare.

  Loncarevic Grgo Prozvani bivši načelnik Općine Semeljci Grgo Lonačerević odbacuje sve optužbe bivših vijećnika ističući da su i ranije to iznosili. Lončarević navodi da nije pod nikakvom istragom, da se protiv njega ne vodi nikakav postupak, te da će se o pojedinostima navedenih optužbi očitovati na posebnoj konferenciji za novinare.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog