Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nadbiskupijska kuća za susrete u Dragotinu i staklenici u Lapovcima

  Općina Trnava pokrenula je postupak izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine, a javna rasprava o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna tog dokumenta bit će otvorena od 4. do 11. kolovoza.
  Povod su, kako doznajemo od načelnice Irene Mikić-Brezina, ciljanje izmjene, odnosno prijedlozi Đakovačko-osječke nadbiskupije i Osatine.
  “Veterinarska ambulanta Martes, koja posluje u sklopu Osatina grupe, zatražila je izmjenu Prostornog plana na području k.o. Lapovci, proširenje gospodarske zone, odnosno zone gradnje, gdje se na postojećim česticama površine 3 hektara planira proizvodnja povrća u staklenicima. Drugi zahtjev je Đakovačko-osječke nadbiskupije koja je zainteresirana za izgradnju nadbiskupijske kuće za susrete u blizini marijanskog svetišta u Dragotinu”, pojašnjava načelnica.
  Javno izlaganje bit će 6. kolovoza u 13 sati u općinskim prostorijama, a krajnji rok za dostavu mišljenja, prijedloga i primjedbi na Prijedlog II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Trnava je 11. kolovoza.
  Odluku o ciljanim izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općinsko vijeće Trnave donijelo je na 12. sjednici održanoj 21. srpnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog