Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ljetna” Filipa Dizdara

  Filip Dizdar predstavlja novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova „Ljetna“. Naziv je to pjesme kojom je Filip razbio rutinu i okušao se u drugom glazbenom pravcu.
  Autor teksta „Ljetne“ pjesme je Filip Dizdar, a kao autori glazbe snage su udružili Filip Dizdar i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju. Pjesmu je masterirao Dragutim Smokrović – Smokva.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=_22-GrJC1Dw[/embedyt]

  „U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pjesme posložio oko njega. Za “Ljetnu” smo si uzeli vremena da ju završimo i da sve sjedne na svoje mjesto, radili smo ju korak po korak i iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran. Što se tiče teksta, cilj mi je bio napisati pjesmu koja se može smatrati ljubavnom, ali ne mora nužno biti o ljubavi prema osobi, prepuštam slušatelju da interpretira tekst za sebe.“ – o samoj pjesmi rekao je Filip Dizdar pa nastavio

  „Skupio sam nekoliko pjesama koje nisu s albuma prvijenca “I dalje sanjam”, a do kraja godine ih planiram objaviti još dvije i sve to skupa zaokružiti jednim EP-em. Sljedeće godine bih izdao novi album. Nedavno smo imali prilike i nastupiti na Exit festivalu i jako sam zadovoljan smjerom u kojem se cijela priča razvija, ljudima se sviđa naš repertoar.“ – o daljnjim planovima rekao je Filip koji je trenutno jako angažiran oko benda i svirki.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog