Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Denis Tot novi igrač Ademar Leona

    Đakovački dvadesetjednogodišnji rukometaš Denis Tot novi je igrač španjolskog Ademar Leona. Ademar Leon je klub s dugom tradicijom u kojem su igrali i Petar Metličić, Venio Losert, Denis Buntić, Mirko Alilović te Tonči Valčić.

    “Jako sam sretan što idem u Ademar Leon, to mi je stvarno velika čast i nadam se da ću tamo ostvariti neki rezultat. Poslije ozlijede nisam uopće znao hoću li se moći vratiti, bio je dug oporavak …jačo sam koljeno i mišiće da bi se mogao vratiti rukometu, a onda nakon dobre sezone imao sam ponuda od dobrih klubova, par iz Mađarske, Španjolske i Hrvatske. Odlučio sam se za španjolski Ademar Leon. Idem 2. ili 3. kolovoza tako da ću još odraditi pripreme s mojim dečkima iz Đakova prvih tjedan dana, tamo pripreme kreću malo kasnije pa eto, trebao bih letit za Madrid” -izjavio je Denis za naš radio.

    “Naravno da će mi nedostajati Đakovo, teško je nakon toliko godina razdvojiti se s dečkima, ali eto…moram sada krenuti na put. Mama i tata su također sretni što idem u takav klub, a valjda ću im falit’ malo” – kroz smijeh je dodao Tot.

    Denis Tot u Leonu bi trebao igrati na poziciji desnog krila te na poziciji desnog vanjskog, a za svoj, već sada veliki, uspjeh zahvalio je i nekim pojedincima te svojim sugračima.
    “Pa htio bi normalno prvo zahvaliti roditeljima što su me podržavali i trenerima koji su me trenirali dok sam bio u Đakovu – Jerku Pejiću, Đžemalu Sadikoviću, prvoj trenerici Ivki Verhas, Perici Martiću, Perici Tadiću i Danijelu Špeharu i naravno mojim sadašnjim suigračima.”

    Statističke podatke o igrama Denisa Tota možete pročitati na djakovo.hr.

    Foto: glas-slavonije.hr

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog