Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počela kupališna sezona

  Konferencijom za novinare na obnovljenom gradskom bazenu danas je označen početak kupališne sezone. Tomu su, kako je rekao gradonačelnik Zoran Vinković, prethodili radovi u sklopu prve faze obnove, čija vrijednost je oko milijun kuna, a sljedeće godine predviđena je obnova velikog bazena i tehničkog postrojenja.
  kupalisna sezona 15. pressica “Iako su se mnogi trudili, posebno određene političke stranke, da do ovog otvorenja ne dođe, to je najbolji odgovor, prvenstveno njima koji su napadali, iznosili neistine, da se u ovome gradu radi, da grad nastavlja živjeti, s njima ili bez njih”, rekao je gradonačelnik.
  Radovima na obnovi, drastično su smanjeni i gubici vode, kazao je Goran Soldo pojasnivši da je potpuno uređen, odnosno povećan mali bazen, postrojenje male strojarnice sa sustavom za vodenu gljivu i dječji tobogan, a novopločeno je i oko tisuću četvornih metara oko malog bazena, hidro masažnog bazena, zajedno s pripadajućom odvodnjom, te svim instalacijama, a uloženo je i u novu rasvjetu led tehnologije koja omogućava uštedu, ali i noćno kupanje vikendom do 23 sata.
  hidro masazni bazen Soldo je istaknuo i obnovu strojarnice koja jamči, kako je rekao, zdravstveno najispravniju vodu, zatim izgradnju hidro masažnog bazena, zamjenu razglasa, uređenje okoliša, nabavku suncobrana i ležaljki, koji će se iznajmljivati po simboličnih deset kuna, a cijena dnevne ulaznice ostaje sedam kuna.
  Na gradskom bazenu počinje uskoro i škola plivanja, najavio je Tihomir Benke, iz Školskog športskog saveza, a ciljana skupina su učenici 3., 4. i 5. razreda.
  Danas je ulaz na bazen slobodan, predviđen je cjelodnevni program, a od 19 sati je nastup Đakovčanki.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog