Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kuzma & Shaka Zulu imaju ljetni hit “Blagajnica”

  Kuzma & Shaka Zulu, poznati splitski bend koji koketira s brojnim žanrovima, nakon kraće diskografske stanke objavljuje novi singl ‘Blagajnica’ koji u cijelosti potpisuje Saša Kuzmić Kuzma. ‘Pjesma je klasični synthpop, izrazito radiofonična, iskrena i pozitivna, kakvi smo i sami’, rekao je Kuzma.  

  Poznati ‘partimejkeri’ Kuzma & Shaka Zulu vrijedno se pripremaju za vruće koncertno ljeto na Jadranu i izjavljuju: ‘Hvala svima koji nas vole i koji se s nama zabavljaju na našim koncertima. Hvala svoj novoj, mladoj publici koja otkriva naše hitove s prvih albuma. Vidimo se uživo ovog ljeta’.

  Kuzma & Shaka Zulu iza sebe imaju četiri studijska albuma, od koja su prva dva (Prva liga’ i ‘Lito ide mala) objavljeni za Croatia Records. Poznati su po duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću.

  Kuzma & Shaka Zulu već su puna dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, te su njihovi koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog