Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Đakovačka rozeta” u BiH

  Proteklog je vikenda 15 đakovačkih predstavnika projektnoga partnerstva „Đakovačka rozeta“ boravilo u BiH na susretu partnerskih institucija. Đakovo i Đakovštinu su u BiH predstavljali učenici i nastavnici Srednje strukovne škole Antuna Horvata, koja je i nositelj cjelokupnoga projekta. Glavni pokrovitelj ovoga projketa je MInistartvo turizma Republike Hrvatske.
  U BiH Đakovčane je primila partnerska Srednja strukovna škola „Fojnica“ u Kiseljaku i kiseljačka Gimnazija, gdje su učenici, između ostaloga, sudjelovali u radionicama izrade krema.
  Sve je sudionike susreta primio i gvardijan franjevačkoga samostana u Fojnici, gdje je dogovarana i moguća buduća suradnja u sklopu đakovačkog znanstvenog skupa „Strossmayerovi dani“.
  Drugi dan susreta sudionici su razgledali Sarajevo i otputovali u Tomislavgrad u partnersku Srednju strukovnu školu Tomislavgrad. Ondje su svi sudionici, također, sudjelovali na predavanjima o brendiranju suvenira, razvijanju suvenira, a dogovarali su se i o budućim zajedničkim projektima za škole i Općinu Punitovci, koja je također partner na ovome projektu.
  Zadnjega su dana susreta održana predavanja o stećcima na ravanjskoj nekropoli stećaka u blizini Tomislavgrada, kao i posjet svetištu Rama-Šćit.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog