Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspjela još jedna akcija “Dobro je činiti dobro”

  Slavlje u povodu Dana grada nastavljeno je u subotu poslijepodne tradicionalnom humanitarnom akcijom “Dobro je činiti dobro” na gradskom korzu. Brojni sudionici, udruge, političke stranke, predškolske ustanove, škole, obrtnici…. na štandovima postavljenim duž središnje gradske ulice, na prodaju su ponudili različite prehrambene i neprehrambene proizvode, cvijeće, knjige, slike, brojne vrste slastica,lepinjice, roštilj, grah, pića i napitke, rukotvorine i slične predmete po prigodnim cijenama.

  za vesnu4za vesnu1

   

   

   

   

   

  Zajednički je to doprinos svih sudionika Udruzi “Za dječji osmijeh” kojoj će biti uplaćen prihod od prodaje proizvoda. Svatko od njih uključio se na svoj način, kako bi vlastitim trudom i zalaganjem pridonio uspjehu akcije, a svojim đakovačkim kolegama na štandu priključila se i Zadranka Ingrid Antičević Marinović, saborska zastupnica SDP-a.

  Usporedo s prigodnom prodajom na korzu, na pozornici ispred gradske vijećnice održavao se kulturno-zabavni program uz nastup polaznika dječjih vrtića i škola, đakovačkih mažoretkinja, Puhačkog orkestra DVD-a i plesnih skupina.
  Iza 20 sati počeo je i koncert Tamburaškog sastava Izvor. Njihov nastup, međutim, oko 21.30 sati prekinula je iznenadna kiša, pa je i akcija završena ranije nego je planirano. No, osnovni cilj je ispunjen – akcija je uspjela, štandovi ispražnjeni,  te sada ostaje samo zbrojiti rezultate i uplatiti novac na račun Udruge “Za dječji osmijeh”.

  za vesnu3za vesnu2CAM00918

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog