Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Svibanj mjesec maturanata

  I ove godine Osječko-baranjska županija provodi projekt “Ispraćaj maturanata” u sklopu kojega će svi učenici završnih razreda srednjih škola u srijedu, 20. svibnja u 12 sati plesati Quadrillu – francuski dvorski ples.
  Završetak srednjoškolskog obrazovanja maturanti triju đakovačkih srednjih škola obilježit će i ove godine zajedničkim programom na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku, doznajemo od Natalije Siladjev, pedagoginje-mentorice u Ekonomskoj školi braće Radića koja je nositelj programa maturijade.
  “Program u parku počinje u 13 sati predstavljanjem razreda i njihovih kostima i odabirom “naj kostima”, te koncertom “Vatre”, a ove je godine prijavljeno 533 maturanta; 150 iz Ekonomske škole, 261 iz Strukovne i 122 maturanta iz Gimnazije”, ističe pedagoginja Natalija Siladjev.
  Za program su odgovorni ravnatelji, pedagozi i razrednici maturanata i očekuje se da neće biti problema, odnosno da će maturanti, kako kaže pedagoginja, “veselo i dostojanstveno bez, previše alkohola i ekscesnih situacija proslaviti taj dan”. Pozvani su i roditelji da poprate ono što su maturanti pripremili.
  Osim priprema za maturu, u tijeku su i pripreme za upis učenika za sljedeću školsku godinu, a prema planu upisa Gimnazija Antuna Gustava Matoša upisat će 104 učenika u dva odjeljenja opće gimnazije i po jedno jezične i matematičke.
  Srednja strukovna škola Antuna Horvata upisat će 242 učenika u 10 odjeljenja, a Ekonomska škola 155 u šest odjeljenja.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog