Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijavljeno 40-tak izlagača 7. Sajma “Đakovo Expo Zlatne ruke”

  Na prostoru nekadašnjeg stočnog sajma u Piškorevcima, a u sklopu programa obilježavanja Dana Grada, od 15. do 17. svibnja održat će se 7. Sajam “Đakovo Expo Zlatne ruke” koji od ove godine, kako je to na konferenciji za novinare u Univerzalu istaknuo gradonačelnik Zoran Vinković, prerasta u – Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva.
  “I ovim sajmom želimo potaknuti i proizvodnju i novo zapošljavanje, a želja nam je da sajam postane ne samo tradicionalan u prigradskom naselju Piškorevcima, nego da preraste granice Đakova i Slavonije i da postane jedno od odredišta sajamskih priredbi u RH i ovom dijelu Europe”, konstatirao je gradonačelnik Vinković.
  Univerzal pressica 060515 Sajam je nominiran i za sredstva Ministarstva gospodarstva, pojasnio je predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo najavivši da će na sajmu, osim prodaje stoke, biti i ponuda obrnika iz svih područja Hrvatske, tečajevi oposobljavanja za rukovanje malim strojevima, edukativne i informativne radionice za poljoprivrednike, o praktičnoj primjeni zaštitnih sredstava u poljoprivredi, prodajna izložba agro-tehnike s prezentacijama, oprema za svinjogojstvo, stočarstvo, peradarstvo, program za šumarstvo, lovstvo i ribolov, ponuda cvijeća i sadnica, predstavljanje starih zanata, te pgoram prehrane s izlaganje hrane i pića.
  “Dosada je prijavljeno oko 40 izlagača što je iskorak s obzirom na dosadašnju vrstu održavanja sajma u Piškorevcima koji je iz mjeseca u mjesec imao sve manje korisnika, pa će se ovim sajmom zaustaviti negativni trendovi, a građanima će se ponuditi sadržaji koje imaju slične gradske sredine”, zaključio je Soldo istkanuvši da je kotizacija od sto kuna među najnižima na ovom području. Najavljeno je i sudjelovanje izlagača iz Tuzlanskog kantona iz susjedne BiH, a na sajmu će biti postavljen i gradski šator s prigodnim zabavnim sadržajima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog