Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obnovljeni parking-automati

  Komunalno poduzeće Univerzal obnovilo je parking automate u svim zonama.
  “Iako funkcionalni, zbog vanjske su dotrajalosti svi uređaji ponovno obojeni, no prvi put u različite boje. Univerzal se odlučio ispjeskariti ih, obojiti i plastificirati nakon što je uočeno da je većina prljava, išarana i oblijepljena žvakaćama”, ističe se u priopćenju predsjednika Gradskoga vijeća Gorana Solde u kojem se također navodi da su automati, zahvaljujući nanotehnologiji korištenoj pri saniranju, odsad trajno zaštićeni.
  ” Automati u nultoj zoni su u žutoj boji, u prvoj zoni su crvene boje, u drugoj plave, u trećoj zelene, a u četvrtoj narančaste boje. Boje će pridonijeti lakšem korištenju automata, jer često ljudi ne znaju u kojoj se zoni nalaze”, pojašnjava u priopćenju Soldo.
  Na središnjem gradskom parkiralištu iza male crkve, kako najavljuju iz Univerzala, planira se postavljanje novog automata koji će primati i novčanice i kovanice. Građani će svoju dnevnu kartu za parkiranje moći platiti od 0 do 24 sata, ne samo gotovinom nego ubuduće i debitnim i kreditnim karticama, što je najveća novost, ističe se u priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog