Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obilježavanje Praznika rada

  Središnja proslava 1. svibnja – Međunarodnog praznika rada za Slavoniju održat će se u Osijeku, na lijevoj obali Drave. To je već tradicionalno okupljanje koje organizira Savez samostalnih sindikata Hrvatske, a i ove godine bit će podijeljeno više od 2.000 porcija graha.
  Tim okupljanjem šalje se i simbolična poruka o još uvijek teškom stanju radništva, posebno u Slavoniji u kojoj je kriza još naglašenija.

  U čestitki povodom 1. svibnja gradonačelnik Zoran Vinković upozorava na položaj nezaposlenih i obespravljenih sugrađanki i sugrađana, odnosno, kako navodi, “svih onih koji vrijedno rade, ali od svoga rada ne mogu živjeti život dostojan čovjeka, bez obzira jesu li obrtnici, prosvjetari, liječnici, znanstvenici, umjetnici ili pak poljoprivrednici”.

  S obzirom da meteorolozi najavljuju lijepo vrijeme, i brojni će Đakovčani današnji neradni dan provesti u prirodi, na Jošavi, Boroviku, Bajeru ili nekom drugom izletištu. S obzirom da se oko tih mjesta očekuje pojačan promet, iz policije pozivaju na oprez.

  Kuhanjem i podjelom graha Međunarodni praznik rada obilježit će i Narodna stranka Reformisti. Grah će dijeliti na gradskoj tržnici, u Splitskoj ulici broj 2, kod caffe bara Station, od 12 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog