Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na 7. Sajmu Đakovo Expo u Piškorevcima 54 izlagača

  U Piškorevcima je otvoren 7. Sajam Đakovo expo Zlatne ruke – koji od ove godine prerasta u Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva.
  Na sajmu, čiji organizator je Grad, Univerzal, Turistička zajednica i Udruženje obrtnika, izlaže 54 izlagača, među kojima je i Obrtnička komora Tuzlanskog kantona iz susjedne BiH.
  Sajam je otvorio gradonačelnik Zoran Vinković koji je izrazio nadu da će manifestacija postati tradicionalna.
  “Ovim sajmom želimo doprinijeti razvoju đakovačkog, slavonskog i hrvatskog gospodarstva, te da ovi proizvodi prijeđu granice i postanu europski proizvodi i da se na ovoj tradiciji obrta, poljoprivrede i gospodarstva oživi i Đakovo i Slavonija i Hrvatska”, rekao je gradonačelnik Vinković.
  Po prvi put Sajam se, kako je naglasio Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća, održava na sajamskom prostoru u Piškorevcima čime se, kako je kazao, želi oživjeti taj nedovoljno iskorišteni prostor.
  Sajam Piskorevci otvorenje 15. “Već ovogodišnji broj sudionika govori da Đakovo i Piškorevci imaju respekatabilni sajam, a program sajma nudi sve o poljoprivredi, gospodarstvu, mehanizaciji, proizvodnji i prodaji stočne hrane i plasmanu proizvoda, te niz edukativnih i informativnih radionica, tečajeva”.
  Zamjenik župana Željko Kraljičak izrazio je nadu da će sajam postati “kotačić razvoja poljoprivrede i gospodarstva ovoga kraja”. “Prigoda je to za prezentaciju proizvoda i vrijednih ljudi koji pošteno žive od svoga rada”, poručio je Kraljičak.
  Osim izlobženo-prodjanih sadržaja, sajam prate i radionice, tečajevi, prezentacije, te kulturno-zabavni program u večernjim satima.
  Večeras u 20 sati nastupit će KUD Hrvatska čitaonica iz Selaca, KUD Slavonija iz Đurđanaca, a nakon toga je nastup Tamburaškog sastava Đerdani, a potom nastupaju Grupa Strossmayer i Matea Matković.
  Sajam završava sutra.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog