Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Maturanti otplesali quadrillu

  Zajedničkom izvedbom Quadrille maturanti srednjih škola s područja Osječko-baranjske županije danas su se oprostili od srednjoškolskih dana.
  quadrilla maturantice Točno u podne, u svim gradovima, odnosno u Našicama, Osijeku, Valpovu, Donjem Miholjcu i Đakovu maturanti su izveli koreografiju koju su uvježbavali proteklih dana.
  quadrilla kisobrani Ispred đakovačke katedrale Quadrillu su plesala 533 maturanta Gimnazije, Srednje strukovne škole i Ekonomske škole.
  Današnji ples đakovačkih maturanata pratili su brojni roditelji i drugi građani, a oni malo stariji prisjetili su se i svojih maturalnih dana.
  quadrilla svi Program posljednjeg dana maturijade nastavljen je na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku, a nakon nekoliko dana odmora maturante čeka državna matura, upisi na fakultet ili potraga za poslom.
  Čestitku maturantima povodom završetka srednjoškolskog obrazovanja uputio je gradonačelnik Zoran Vinković zaželjevši uspjeh svima koji nastavljaju školovanje, a onima koji će svoju budućnost potražiti na tržištu rada poželio je da što prije pronađu zaposlenje. Zaželio im je također da im posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja ostane u trajnoj i lijepoj uspomeni.
  Svim profesoricama i profesorima izrazio je zahvalnost, a čestitku je uputio i roditeljima ovogodišnjih maturanata koji su, školujući ih i često se odričući kako bi to školovanje bilo privedeno kraju, svoju djecu izveli na pravi životni put.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog