Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Budrovački učenici posjetili Univerzalovo reciklažno dvorište

    Univerzalovo reciklažno dvorište u Gajevoj ulici posjetili su učenici Osnovne škole “Budrovci” koje je, kako se navodi u priopćenju, direktor gradskog komunalca Mile Kaselj upoznao s pravilnim zbrinjavanjem otpada, recikliranjem, proizvodima koji se dobivaju iz sekundarne sirovine i važnosti eko osviještenosti. Pojasnio im je zašto je važno razvrstavati smeće na kućnom pragu, a istaknuo je također da odgovorno gospodarenje otpadom počinje već izborom proizvoda i namirnica na trgovačkim policama, a kod kuće se nakon konzumiranja tih proizvoda tek nastavlja.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA


    “Ovakvo “pametno” postupanje s komunalnim otpadom, papirom, plastikom i ostalom ambalažom koju valja odložiti u namjenske kontejnere ili dovesti u Univerzal u reciklažno Eko dvorište, posebno ako je riječ o opasnom otpadu, priprema je za budući obračun odvoza smeća po težini kante, odnosno volumenu”, rekao je dirketor Univerzala Kaselj.
    Predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo najavio je da će se praksa posjete školaraca i polaznika svih gradskih vrtića Eko reciklažnoj stanici nastaviti s ciljem podizanja svijesti o zaštiti okoliša i zdravijem življenju.
    Zahvaljujući domaćinima, Igor Barišić, voditelj školskog projekta “Učenje za poduzetništvo”, u sklopu kojega je posjet budrovačkih učenika bio organiziran, istaknuo je da je ekologija također dio poduzetničkoga promišljanja.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog