Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zlatarevac otvara 7. Dane vina i turizma

  Župan Vladimir Šišljagić posjetit će danas Općinu Trnava gdje će s načelnicom Irenom Mikić Brezina i njezinim suradnicima odražati radni sastanak na kojem će biti riječi o stanju u toj općini, planovima i problemima. Radni sastanak će se održati u Kondriću.
  Predstavljanjem vinsko-turističke ceste Zlatarevac u Trnavi će danas u 18 sati biti otvorena manifestacija 7. Dani vina i turizma Osječko-branjske županije.
  Ta se manfiestacija nastavlja sutra u 10 sati Uskrsnim gastro festom na đakovačkom korzu na kojem će svoje proizvode ponuditi pedesetak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i drugih subjekata iz ove regije. U sklopu programa je i ocjenjivanje kulinove seke.
  U 17 sati, također na korzu, uz prigodni glazbeni program održat će se Wine tour večer na kojoj će se predstaviti sva vinogorja Osječko-baranjske županije.
  Dio programa ovogodišnjih Sedmih dana vina i turizma je i 20. folklorna manifestacija “U Budrovci, na Nedilju bilu”, koja počinje sutra u 19 sati u Društvenom domu u Budrovcima, a nastavlja se u nedjelju u 11 sati u tamošnjoj crkvi svetog Nikole biskupa 13. smotrom pučkog crkvenog pjevanja

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog