Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Svjetlost još bliža korisnicima

  Socijalno-humanitarna udruga Svjetlost, koja u našem gradu djeluje treću godinu, danas je za potrebe sadašnjih i budućih korisnika, otvorila preuređeni kiosk u prolazu prema gradskoj tržnici, u kojemu je osobama slabijeg imovnog stanja i dosad nudila odjevne predmete i obuću, a koji će od sada biti mjesto susreta i razgovora sa svima koji trebaju toplu riječ ili kakvu pomoć.
  – Stari, usamljeni, bolesni, pojedinci i obitelji slabijeg imovnog stanja, svi oni koji nemaju dovoljno sredstava za život, koji trebaju kakvu pomoć u kući, pribavljanje lijekova, namirnica i slično, mogu se obratiti članicama Udruge koje će i dalje, u okviru svojih mogućnosti, priskočiti u pomoć, pojašnjava predsjednica Ivka Piplica, pozivajući osobe u potrebi da ih posjete u kiosku ili nazovu telefonom na broj koji je istaknut na ulazu u kiosk.
  Udruga Svjetlost učinila je još jedan iskorak u svome radu. Naime, zahvaljujući sredstvima EU i posredstvom Zavoda za zapošljavanje dvije su članice i zaposlene, što će, uz ostale volontere, još više doprinijeti radu udruge, naglašava Piplica. 11128170_811137762308358_44326719_n

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog