Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Policija oduzela nekoliko pušaka i ručnih bombi

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 51-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Temeljem sudskog naloga policijski su službenici u poslijepodnevnim satima 29. travnja obavili pretragu doma i drugih prostora na području Semeljaca koje koristi 51-godišnjak te su pronašli i uz potvrdu oduzeli nekoliko pušaka te više komada ručnih bombi.
    Protiv 51- godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu.
    Istodobno, policija podsjeća građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno preda neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.
    Policija poziva i apelira na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji, ali da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog