Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počela rekonstrukcija gradskog bazena

  Nakon Novih Perkovaca, gdje su jučer označili početak radova na izgradnji mrtvačnice, gradonačelnik Zoran Vinković i Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća i predsjednik Nadzornog odbora Univerzala, konferencijom za novinare označili su i početak rekonstrukcije gradskog bazena, koji je, kako je podsjetio gradonačelnik, izgrađen 1989. godine, u sklopu proslave 750. obljetnice grada.
  “Namjera ove investicije, koja se financira iz gradskog proračuna je proširenje i gradnja novog dječjeg bazena koji će imati 260 četvornih metara, nove sadržaje namijenjene najmlađim sugrađanima, od vodene gljive, tobogana, što će omogućiti onima koji ne idu na more ugodnije ljeto i bolji odmor u Đakovu”, rekao je gradonačelnik.
  bazen pressica Izvođač radova prve faze rekonstrukcije gradskog bazena je tvrtka Tehno color, a vrijednost investicije je 500.000 kuna, kazao je gradonačelnik najavivši da će se, kako očekuje, druga faza, obnova tehničkog postrojenja i olimpijskog bazena, financirati iz europskih fondova, a razmatra se i mogućnost izgradnje natkrivenog bazena, ili natkrivanje postojećeg bazena tijekom zime.
  U obnovu malog bazena ušlo se zbog oštećenja dna, a uložit će se i u popratne sadržaje, ležaljke, suncobrane, sadnju drveća, pojasnio je Goran Soldo, predsjednik Nadzornog odbora Univerzala – tvrtke koja upravlja bazenom. “Uz mali bazen, krenut će se u gradnju hidromasažnog bazena za 12 osoba što će, praktički, ovo đakovačko kupalište učiniti đakovačkim aquaparkom”, konstariao je Soldo najavivši početak kupališne sezone između 10. i 15. lipnja.
  bazen Soldo je također najavio da se cijena ulaznice, bez obzira na ulaganja, neće mijenjati, odnosno da će ostati 7 kuna. Najavljeno je i uvođenje led rasvjeta koja će omogućiti noćno kupanje tijekom vikenda, a i škola plivanja za najmlađe.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog