Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” i u Đakovu

  Socijaldemokratski forum žena SDP-a Đakovo ove se godine prvi put pridružuje humanitarnoj akciji „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ i tim će povodom članice u subotu na đakovačkom Korzu, od 10 do 12 sati, organizirati prodaju tulipana, omiljenog cvijeta Ane Rukavine. Sav prihod od prodaje bit će uplaćen u korist Zaklade Ane Rukavine i iskorišten za proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica.
  Zaklada Ana Rukavina započela je sa radom u prosincu 2006. godine, a formalno pravno je osnovana 14. veljače 2007. godine. Do danas je u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica upisano 47.606 osoba. Banka matičnih stanica krvi iz pupkovine „Ana Rukavina“ osnovana je 28. ožujka 2007. godine na Anin rođendan.
  Zahvaljujući proširenom Registru i velikoj želji i viziji Ane i dobrih ljudi koji su odlučili dati djelić sebe kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije, šansu za život dobilo je 39 osoba, ističe se u priopćenju predsjednice Socijaldemokratskog foruma žena Gordane Stjepanović, uz poziv Đakovčanima i Đakovčankama da kupnjom jednog cvijeta u subotu učine humano djelo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog