Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HNS dijelio “čuvarkuće”

  Povodom Dana planeta Zemlje đakovačka podružnica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati organizirala je konferenciju za novinare želeći, kako je pojasnio predsjednik i saborski zastupnik Ivica Mandić, senzibilizirati javnost o potrebi zaštite okoliša. Posebno je upozorio na potrebu očuvanja izvora slatke vode, a komentirajući situaciju u gradu kazao je da se nedovoljno vodi računa o zaštiti okoliša.
  “Gradska trgovačka društva koja vode brigu o vodi i uređenju grada moraju senzibilizirati javnost da čuvamo okoliš, da svaki dan sačuvamo, odgojimo jednu biljku, da uklonimo bilo koje smeće, posebno ono agresivno koje može uništiti prirodu. Mislimo da je Planeta Zemlja neponovljiva i da smo ju posudili od naših unuka i takvu Zemlji im moramo i dati”, kazao je Mandić.
  Povodom ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje članice i članovi HNS-a dijelili su sadnice čuvarkuće koje su uzgojile članice Ženske inicijative.
  Matea Sopta, dopredsjednica Mladih HNS-a, pozvala je posebno mlade da vode računa o okolišu, a gradska vijećnica Ljiljana Pološki Jurjević i Ankica Mandić, predsjednica Ženke inicijative HNS-a, istaknule su da se nizom konkretnih akcija, poput čišćenja kanala, drveća od plakata … , nastoji pokazati stvarna briga za okoliš.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog