Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Završen 8. Dioniz

  Ekološkom modnom revijom i zanimljivom izvedbom bajke o siromahu i bogatašu studenata glume osječke Umjetničke akademije, te čitanjem ovogodišnjih poruka povodom Svjetskog dana kazališt i dodjelom zahvalnica i priznanja službeno je završen ovogodišnji “zeleni” 8. Dioniz – Međunarodni festival kazališnih akademija koji je u Đakovu okupio 150 mladih glumaca iz 8 akademija iz Hrvatske, Austrije, Engleske i Rumunjske.
  bajka DionizPriznanja za najbolju predstavu otišla su u Sarajevo i Zagreb.
  Ovogodišnji Dioniz bio je u znaku “zelenoga”, a sljedeći će biti u znaku treće životne dobi, odnosno sjećanja, najavio je Robert Raponja, umjetnički producent.
  priznanja dioniz 15. U proteklih nekoliko dana, na nekoliko lokacija u gradu, gdje su se održavale radionice, mladi su glumci, zajedno sa svojim profesorima, stjecali nova iskustva i znanja, ali i pokazali glumačka umijeća. Đakovo im je, kako priznaju, priraslo srcu i rado se vraćaju.
  Posljednja priredba ovogodišnjeg 8. Dioniza je večerašnja kazališna predstava “Četiri priče: žena”, koja počinje u 19 sati u Hrvatskom domu, a koju Đakovčanima – kao, kako je rečeno na svečanosti zatvaranja, “najboljoj publici na svijetu”, poklanja Umjetnička akademija u Osijeku.
  Ulaz je slobodan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog