Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Strukovne škole putuju u Bruxelles

  Učenici mehatroničari i nastavnica Srednje strukovne škole Antuna Horvata putuju u Bruxelles, a tim povodom prošli je tjedan u radnom posjetu školi bila hrvatska predstavnica u Europskom gospodarskom i socijalnom odboru u Bruxellesu Lidija Pavić Rogošić.
  Naime, Škola se na natječaju „Tvoja Europa, tvoj glas“ plasirala na trodnevno sudjelovanje u radu toga odbora i besplatno putovanje u Bruxelles. Program „Tvoja Europa, tvoj glas“ namijenjen je školama iz zemalja članica Europske unije, a svrha programa je upoznavanje nastavnika i učenika s funkcioniranjem Europske unije, kao i poticanje mladih na aktivno građanstvo. Pripreme učenika za debate u Bruxellesu, osim na satima Građanskoga odgoja i obrazovanja tijekom nastave u Školi, provela je i gošća predavačica Lidija Pavić Rogošić upoznajući učenike s institucijama Unije i radom tog odbora.
  Srednja strukovna škola Antuna Horvata jedina je škola iz Hrvatske koja će putovati na sastanak 28 škola u Bruxelles unutar ovoga programa. Voditeljica programa i najzaslužnija što će đakovački učenici nakon samo četiri mjeseca od posjeta Strasbourgu posjetiti i Bruxelles, je profesorica Marija Pataran.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog