Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sutra Crvena jabuka i prijatelji u Ciboni

  Prošli vikend izvrsnim koncertima u Karlovcu i Osijeku, Crvena Jabuka započela je svoju slavljeničku turneju ‘Tamo gdje ljubav počinje’. Već prvim koncertima jasno su pokazali što publiku očekuje u nastavku turneje, a to su višesatni koncert, mnogi hitovi grupe, odlični gosti i savršena publika, koja je jedva dočekala da Crvena Jabuka stigne upravo u njihov grad.
  Sljedeći na popisu je koncert u Zagrebu, koji je od prvog dana najave izazvao ogroman interes publike, a sa velikim ponosom možemo reći da je parter rasprodan nekoliko dana unaprijed. S obzirom da nas dijele još samo jedan dan do koncerta, svakako požurite po svoje ulaznice.

  Povodom koncerta u Zagrebu, 13.03. Žera je odlučio otkriti prijatelje i goste koji će mu se pridružiti na pozornici u Ciboni.
  Crvena Jabuka puno je prošla tijekom dugih 30 godina karijere, iza njih su mnoge pjesme uspješnice, mnoge divne suradnje, ali i ostvarena prijateljstva koja traju dan danas. Među prijateljima su svakako i Željko Bebek, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Antonija Šola, Antimon, Karlo Martinović, a upravo oni, pridružit će se grupi na pozornici u Zagrebu.
  Neka imena ipak nisu još otkrivena jer kako Žera kaže, ne možemo otkriti sve odjednom.

  Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje ‘Tamo gdje ljubav počinje’, se nalaze u prodaji, po cijeni parter 80 kn, tribina 99 kn, u sustavu www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=FECyGpm_nQ4[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog