Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sredstva Ministarstva turizma za projekt “Đakovačka rozeta”

  Projekt „ Đakovačka rozeta“  Srednje strukovne škole Antuna Horvata izabran je na natječaju  Ministarstva turizma, doznajemo od ravnatelja Mirka Ćurića.  
  S ciljem promocije i jačanja kompetencija strukovnih zanimanja, Ministarstvo turizma će u 2015. godini srednjim strukovnim i umjetničkim školama dodijeliti  396 tisuća kuna bespovratnih sredstava za 22 turistička projekta. Bespovratne potpore namijenjene su projektima koji se odnose na stvaranje turističkih proizvoda, promociju i uvođenje IT komunikacijske tehnologije, razvijanje regionalnih obrazovnih centara i suradnju s međunarodnim centrima izvrsnosti. S obzirom da je turizam pokretač razvoja mnogih djelatnosti, od poljoprivrede i IT-a do strojarstva i građevine, projekti koje potiče Ministarstvo turizma vrlo su raznoliki i odnose se na srednje strukovne škole diljem Hrvatske, navodi ravnatelj Ćurić.
  Među 22 izabrana projekta jedan i je i đakovački – „Đakovačka rozeta“  za koji je 15.000,00 kuna dobila Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo. Voditeljica projekta je Marija Pataran, a projekt se treba realizirati do sredine lipnja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.  

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog