Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačke gimnazijalke brane dvostruki naslov

  Jučer je u Gradskoj nastavno – sportskoj dvorani održano Međužupanijsko natjecanje u rukometu za djevojke srednjih škola. Uz ekipu Gimnazija A. G. Matoša, koja je predstavljala Osječko-baranjsku županiju, sudjelovala je ekipa Gimnazije iz Slavonskog Broda kao predstavnik Brodsko–posavske županije, Gimnazija iz Vinkovaca kao predstavnik Vukovarsko – srijemske županije i Obrtnička škola iz Požege kao predstavnik Požeško – slavonske županije.
  Natjecanje su otvorile naše rukometašice pobjedom nad školom iz Vinkovaca i tom pobjedom plasirale se u finale gdje su pobjedom nad Brođankama izborile pravo nastupa na završnici prvenstva Hrvatske školskih sportskih društava petu godinu za redom, koje će se održati od 26. do 28. travnja 2015. godine u Poreču.
  Stup ove „zlatne“ ekipe čini 8 maturantica đakovačke Gimnazije koje brane dvostruki naslov prvakinja države.
  Za Školsko sportsko drutšvo Mladost’96. nastupale su: Helena Barić, Lucija Bogdanović, Marija Matasović, Helena Prskalo, Vlatka Tokić, Marina Tadić, Marija Penava, Ivana Zirn, Maja Mihalina, Martina Goluža, Lena Dunđerović, Marijana Penava,Maja Matasović, Iris Ćurić, Maria Češnik, Marina Dubravac, a voditeljica je profesorica Mirela Šunda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog