Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zbor mještana Budrovaca

  Na tradicionalnom godišnjem zboru mještana u Budrovcima najviše riječi bilo je o stanju u tom prigradskom naselju, odnosno o infrastrukturnim problemima, a najveći broj pritužbi mještana odnosio se na loše stanje nogostupa, ulične rasvjete, uvođenje plinske mreže, jer su, kako je rečeno, djelatnici koncesionara oštetili nogostupe i uzrokovali poplavljivanje pojedinih predjela uz kuće u selu, a ukazano je i na nedostatak kanalizacije i potrebu uređenja kanalizacijske mreže u Buljuku i na kraju Ulice Stanka Lehote. Mještani su tražili i izgradnju ugibališta za autobusno stajalište u Ulici Ive Lole Ribara.
  Čuli su se i zanimljivi prijedlozi koji se odnose na potrebu kvalitetnijeg gospodarskog razvoja sela, izgradnju spomen obilježja poginulim braniteljima po kojima bi trebalo preimenovati i ulice, a čuo se i prijedlog za osnivanje zaklade za razvoj Budrovaca koja bi, uz pomoć sposobnih pojedinaca i zainteresiranih mještana, omogućila bolji i kvalitetniji razvoj sela u kulturnom i gospodarskom smislu.
  Zboru mještana bio je nazočan gradonačelnik Zoran Vinković koji je odgovorio na brojna pitanja, te obećao da će ove godine biti izgrađena mrtvačnica.

  Tekst i foto: Ž. Vurm

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog