Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uprava Univerzala: Novi način obračuna smanjio cijenu gospodarstvu

  “Novi način obračuna smanjio je cijene odvoza otpada za gospodarstvo”, tvrdi se u nepotpisanom priopćenju Uprave Univerzala u kojem se podsjeća da je bivša Uprava te tvrtke još 26. lipnja prošle godine donijela Zahtjev za pribavljanje suglasnosti za promjenu cjenika i promjenu načina prikupljanja komunalnog otpada, koji je stupio na snagu 1. srpnja prošle godine.
  “Novi način obračuna za gotovo 80 posto poduzetnika značilo je smanjenje cijene odvoza otpada, pa je nekorektno od onih koji su novim načinom obračuna višestruko profitirali da iznose netočne informacije”, stoji u priopćenju Uprave Univerzala u kojem se to ilustrira na primjeru lokala površine 200 četvornih metara u Ulici bana Jelačića za koji se prije plaćalo 347,17 kuna, a sada peta puta manje, odnosno 79,19 kuna mjesečno.
  Uz podizanje svijesti građana o zaštiti okoliša, cilj novog načina obračuna bio je i izjednačiti cijenu za građane i gospodarstvo po principu iste cijene po litri i broju odvoza kako poduzetnici, koji zapošljavaju i stvaraju dodatnu vrijednsot, više ne bi bili “kažnjeni” kao kada su za istu količinu otpada marali plaćati veću cijenu, navodi se u priopćenju Uprave Univerzala.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog