Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve više zahtjeva za preimonovanje ulica

  Povodom usmenih zahtjeva i prijedloga pojedinih građana i udruga o mijenjanju i novim nazivima pojedinih ulica, Odbor za određivanje imena ulica i trgova oglasio se priopćenjem u kojem se podsjeća građane da svoje prijedloge naziva ulica i trgova mogu u pismenom obliku dostaviti u zgradu gradske uprave te predati u pisarnici.
  Prijedloge treba nasloviti na Odbor za određivanje imena ulica i trgova čiji su članovi Jasmina Filko, Ivana Matić, Rudika Glibanski, Vlatka Berc i Jasenko Ivanetić kao predsjednik.
  Nakon pravovaljanog zaprimanja, članovi Odbora će razmotriti pristigle prijedloge i dostaviti Gradskom vijeću koje bi o tome trebalo raspravljati i donijeti odluku.
  Inicijativu za određivanje imena ulica i trgova mogu dati fizičke i pravne osobe s područja Grada Đakova, a prijedlog mora biti obrazložen u pisanoj formi. Ako se za ime ulice odnosno trga predlaže ime osobe, potrebno je priložiti životopis koji mora sadržavati osnovne podatke o osobi i značaju njezina doprinosa zbog kojega se podnosi prijedlog. Svaki podnositelj bit će obaviješten o rezultatu razmatranja inicijative, navodi se u priopćenju predsjednika Odbora za određivanje imena ulica i trgova Jasenka Ivanetića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog