Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poklon Sinova ravnice za dan zaljubljenih

  U mjesecu u kojem obilježavamo dan zaljubljenih, Sinovi ravnice kao svojevrstan poklon svim svojim fanovima predstavljaju svoj novi, šesti po redu singl „Žena boginja“. Za glazbu i tekst nove pjesme „Žena boginja“ zaslužan je već provjereni dvojac; Valerija i Boris Đurđević autorski potpisuju do sada gotovo sve pjesme Sinova ravnice.
  Nova pjesma govori o Boginji – prekrasnoj ženi koja je svojom ljepotom toliko očarala muškarca da on doslovno umire za njom.

  „Pjesma je obojana zanosom, ljubavnom magijom dviju, kako kaže tekst sljubljenih duša. Iskra ljubavi je u svakoj noti! I melodijom i tekstom, pjesma slavi ljubav …“ – pjesmu opisuje frontmen benda Marijan Novoselac.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=zDkgZMtsCrI&[/embedyt]

  „Tekst opisuje strast i kemiju koja je prisutna na počecima zaljubljenosti. Govori o zaluđenosti stoga ima dozu sirovosti u stihovima, ali bez nepotrebne groteske. Pjesma je idealna za nove, ali i stare zaljubljene parove, a ususret Valentinovu idealna pozadina za romantične večere, ljubavne spojeve i susrete strasti.“ – za pjesmu kaže Valerija Đurđević

  Svoje viđenje o pjesmi dao je i Boris Đurđević: „ Žena boginja je još jedna moderna pjesma, aranžmanski i produkcijski prilagođena klupskoj atmosferi, fuzija je to tradicionalne hrvatske melodike i istočnjačkih ritmova.“

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog