Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Nov čovjek” – nova pjesma Jacquesa Houdeka

  Balada ‘Nov čovjek’, za koju tekst i glazbu potpisuje Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica ovih prostora, a produkciju višestruki dobitnik Porina Predrag Martinjak – Peggy, peti je Jacquesov singl s albuma ‘Meni za ljubav’ kojim najavljuje ponovni pohod na vrhove glazbenih top ljestvica.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=nNVkkjxfA0Y[/embedyt]

  Jacques Houdek, jedan od naših najvećih vokalnih autoriteta, nakon poduže medijske pauze koju je objavio još 2012. odmah po izlasku svog aktualnog albuma ‘Meni za ljubav’, proteklih tjedana svojim projektima ne prestaje ugodno iznenađivati svoju vjernu publiku koja već 15 godina prati njegov umjetnički put. Svake subote Houdek milijunsko gledateljstvo oduševljava svojim mentorskim vještinama u HRT-ovu medijskom spektaklu desetljeća “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”.

  Vrhunski pjevač, nadimka ‘The Voice’, iznimno je sretan i zadovoljan novim videospotom i umjetničkim kadrovima koji su zabilježeni u bajkovitom okruženju dvorca Schönbrunn u Beču, a pjesma ‘Nov čovjek’, kako kaže, jedna mu je od najdražih koje je za njega napisala dugogodišnja mu draga suradnica Aleksandra Milutinović. Pjesma će se, osim na vrhovima top ljestvica i u srcima Jacquesove publike, zasigurno naći i na repertoaru dugoočekivanog koncerta u Lisinskom koji će se održati baš na Jacquesov rođendan, 14. travnja!

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog