Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Javna rasprava o Strategiji kulturnog razvoja Đakova

  Objavom na internet stranicama Grada Nacrta Strategije kulturnog razvoja Đakova od 2015. do 2020. započela je javna rasprava o tom dokumentu, a pozvani su svi zainteresirani da svoje primjedbe i prijedloge dostave do 10. ožujka, navodi se u priopćenju iz Ureda gradonačelnika.
  Cilj i svrha javne rasprave je prikupiti mišljenja i ocjene zainteresirane javnosti o predloženom Nacrtu Strategije kulturnog razvoja Grada u sljedećih pet godina.
  “Među najvažnijim razlozima za donošenje strategije kulturnog razvoja Grada je potreba za sustavnim i promišljenim pristupom u razvoju đakovačke kulture, ali i njezino pozicioniranje u regionalnim, državnim i europskim okvirima”, navodi se pozivu kojim se otvara javna rasprava uz konstataciju da je važan razlog za donošenje tog dokumenta i potreba ostvarivanja transparentnosti u načinu kreiranja kulturne politike, a potom i u načinu njezina provođenja u život. Isto, tako, to otvara i mogućnost korištenja financijskih sredstava iz europskih fondova, kao i mogućnost kandidiranja za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog