Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uskoro kuće oproštaja u Novim Perkovcima i Budrovcima

  Budrovci i Novi Perkovci jedina su prigradska naselja bez kuće oproštaja, a s obzirom da je ishođena pravomoćna građevinska dozvola i ostala dokumentacija za izgradnju tog objekta u Perkovcima, očekuje se da će radovi početi još ove godine, ističe se u priopćenju Gorana Solde, predsjednika Nadzornog odbora Univerzala i predsjednika Gradskog vijeća.
  Vrijednost investicije je oko 500.000 kuna, a Univerzal je taj projekt nominirao prema proračunu Grada Đakova i Županije osječko-baranjske i uvršten je u prioritet, a projekt je, kako se navodi u Soldinu priopćenju, nominiran i za druge fondove, pa se radovi najavljuju već sljedećeg mjeseca.
  Za kuću oproštaja u Budrovcima izrađen je glavni projekt, zatraženo je izdavanje građevinske dozvole, a s obzirom da je riječ o tipskim projektima, vrijednost investicije je kao i u Novim Perkovcima.
  I budrovačka mrtvačnica nominirana je za sredstava gradskog i županijskog proračuna, a izdavanje građevinske dozvole očekuje se u roku od mjesec dana nakon čega slijedi raspisivanje natječaja za izvođače radova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog