Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Srednja strukovna škola obilježava 128. obljetnicu

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata danas obilježava 128. godišnjicu, a tim povodom pripremljen je raznolik program koji je počeo okupljanjem u školi i otvorenjem izložbe učeničkih radova i prezentacijom projekta o Jakobu i Sofiji Haibel.
  Srednja strukovna škola Antuna Horvata ima 850 učenika, i, kako ističe ravnatelj Mirko Ćurić, ubraja se u uspješnije u Hrvatskoj, a svojim programima za 21 zanimanje i praktičnim obrazovanjem u licenciranim obrtničkim radnjama i tvrtkama priprema učenike za tržište rada.
  donacija automobila Srednja strukovna škola Antuna Horvata već nekoliko godina surađuje sa Srednjom školom Angster Joszef iz Pečuha koja je donirala rabljeni automobil Ford fiesta.
  Osim sa školom iz Pečuha, Srednja strukovna škola Antuna Horvata surađuje i sa Strukovnom školom iz Tomislavgrada, Srednjom stručnom školom iz Crvenke i sa Kemijsko-tehnološkom školom iz Subotice.
  Dan Strukovne skole 15. U sklopu programa obilježavanja Dana škole je i upoznavanje s kulturno-prosvjetnim radom samostana sestara svetog Križa, u Centru Amadea otvorena je izložba ilustracija i slika akademske slikarice i profesorice na školi Patricije Drenjančević, a održana je i svečana akademija na kojoj su uručene nagrade najboljim učenicima i zaslužnim profesorima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog