Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Proglašene najuspjelije maske 21. Đakovačkih bušara

  Program 21. Đakovačkih bušara okončan je sinoć dodjelom priznanja najuspjelijim maskama, a u kategoriji dječjih vrtića nabolja maska je “Ekipa za feštu” vrtićke skupine iz Botićeve ulice i “Šareni bomboni” vrtića Vila.
  U predškolskoj skupini najbolje su bile “Gljive muhare” Ćolnićeve predškole Kuševc i Široko Polje, a u školskoj skupni maska “Vještice” Srednje strukovne škole Antuna Horvata.
  remetinec Maska “Dečki iz Remetinca” Udruge Veseli Sarvašani najbolja je maska u skupini odraslih, a titulu najveselije skupine ponijeli su članovi Karnevalske udruge “Cirimigini” iz Solina za masku “Karanfil”.
  Najoriginalnija muška maska je “Cafra” iz Turčišća, a ženska maska “Čijalo – snaša s guskom” KUD-a Šokadija Budrovci.
  strasila Najbolja tradicijska maska je Brgujski zvončari i mačkare iz Jurdana, a najbolju tradicijsku dječju masku imao je KUD Tena sa svojim slavonskim strašilima.
  Najoriginalniju modernuj masku imala je Karnevalska udruga Čiket iz Rijeke.
  Još su pohvaljni KUD “Veseli Šokci” iz Punitovaca za svoje Štrumfove, Udrtuga “Slagalica” iz đakova za Kuhare i slastičare, Predškola Selci Đakovački za masku pingvina, Pusno društvo Mune iz Muna za svoje Munske zvončare, KUD Kuševac za “Hrvatske medicinare i pacijente, Mohačke buše, te Udruga sportske rekreacije Sport za sve Sveti Juraj na Bregu. .

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog