Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Noć muzeja 30. siječnja

  Muzej Đakovštine, kako doznajemo od ravnatelja Borislava Bijelića, priprema se i ove godine sudjelovati u nacionalnoj akciji “Noć muzeja” koja će se održati 30. siječnja. Bit će to jubilarna 10. Noć muzeja u Hrvatskoj, a sedma u Đakovu, ističe Bijelić.
  Uz stručna vodstva kroz stalni muzejski postav, te prigodnu prodaju suvenira i muzejskih publikacija i ove se godine posjetiteljima nudi zanimljiv program.
  “Od 18.oo – 20.00 sati održat će se radionica izrade sovica, od 20.00 – 21.30 posjetitelji će moći pogledati projekcije dokumentarnih zapisa o Đakovu iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, u 22.00 sata je otvorenje izložba akademske slikarice Petre Balekić, dok je za 23 sata predviđen koncert zagrebačke grupe “Primavara band”, najavljuje ravnatelj Bijelić.
  S obzirom na solidnu posjećenost, a broj posjetitelja se kretao od 800 do nešto više od tisuću, Noć muzeja u Đakovu je zaživjela, zaključuje ravnatelj Muzeja Đakovštine Bijelić očekujući i ove godine oko 800 posjetitelja što je, prema njegovu mišljenju, optimalno za prostor i sve druge mogućnosti kojima ta ustanova raspolaže.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog