Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prioritet je nabavka novog mamografskog aparata

  Iako još nije poznat iznos decentraliziranih sredstava kojim će raspolagati u ovoj godini, đakovački Dom zdravlja ima listu prioriteta, odnosno planiranih investicija.
  “Na poziv OBŽ već smo dostavili okvirni plan koji se temelji na prošloj godini u iznosu 2,6 milijuna kuna, a realizacija će ovisiti o tome koliko će vlada osigurati decentraliziranih sredstava za županiju, a potom i o županijskim prioritetima o čemu odlučuje župan i Županijska skupština”, pojašnjava ravnatelj Doma zdravlja Boro Knezović uz napomenu da osim decentraliziranih, Dom zdravlja koristi i vlastita sredstava za investicije.
  Boro Knezovic ravnatelj Doma zdravlja U sklopu Doma zdravlja je 25 objekata; 11 na centralnoj lokaciji i 14 je na selima i na Sjeveru, a to je ukupno 8.000 četvornih metara tlocrtne površine ili ukupno 24.000 kvadrata, navodi Knezović
  Osim za tekuće investicijsko održavanje prostora i postojeće opreme, sredstva se koriste i za ulaganje u medicinsku opremu, objekte, parkirališta….. , održavanje informatičke opreme…, za projekte, energetske certifikate…, nabraja ravnatelj Boro Knezović.
  “Prioritet je nabavka novog mamografskog aparata jer je postojeći star 12 godina i dosta je korišten, a plan je zanavljanje i jedne stomamtološke stolice, te sitne medicinske opreme, poneki EKG, spirometar, sterilizator…”, navodi Knezović dodajući da je u ovoj godini planiran i nastavak sanacije toplovoda, kao i niz drugih zahvata, poput prilaza, odnosno spoja parkirališta ispred fizikalne i hitne, a priprema se dokumentacija i za druge objekte po selima, navodi ravnatelj Knezović.
  Najznačajnija investicija u Domu zdravlja prošle godine bila je opremanje RTG kabineta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog