Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Za nasilje nema opravdanja”

  U Đakovu je danas predstavljen projekt “Živim život bez nasilja” koji zajednički realiziraju Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i udruge civilnog društva, odnosno nevladina organizacija “Status M”, a uključena je i lokalna zajednica.
  Cilj je, kako je na zajedničkoj konferenciji za novinare pojasnila Sandra Veber iz Ravnateljstva policije, sprečavanje nasilja, posebno među mladima, te izgradnja kulture nenasilja i tolerancije, a projekt je namijenjen djeci uzrasta sedmog i osmog razreda.
  presica o nasiljuZamjenik načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Damir Takač istaknuo je važnost rada na prevenciji koja se, u suradnji s jedinicama lokalne samouprave provodi već četiri godine i već se osjete rezultati kroz 15-postotno smanjenje broja takvih događaja.
  “Druga je godina kako se provodi nacionalni projekt Živim život bez nasilja, a njegova evaluacija pokazuje da je već dosad pokazao dobre rezultate”, naglasila je Vera Šutalo iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
  Projekt Živim život bez nasilja podržao je i gradonačelnik Zoran Vinković koji je podsjetio na aktivnosti Gradskog vijeća za prevenciju, a pozvao je i roditelje da više pozornosti posvećuju djeci pred kojima su mnogi izazovi.
  crtezi o nasilju Osim interaktivnih radionica u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića, u Hrvatskom domu je održana i interaktivna predstava “Nasilje, za nasilje nema opravdanja” za učenike svih triju đakovačkih osnovnih škola, a u kojoj je nastupio i Zlatan Zuhrić Zuhra.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog