Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Univerzal: “Sve ekipe na terenu 24 sata, situacija pod kontrolom”

  “Iako je količina snijega u Đakovu nadmašila najave prognostičara, nije iznenadila zimsku službu Univerzala koja je već u subotu navečer krenula s preventivnim posipavanjem soli kako se na cestama ne bi stvorio ledeni pokrov, pa se tako prvi snijeg nije ni  hvatao za kolnik”, navodi se u priopćenju. U pogonu su sve raspoložive ralice i strojevi za čišćenje, a svi ostali djelatnici ručno čiste grad, istaknuo je Goran Soldo, predsjednik Nadzornog odbora Univerzala.
  Iz Univerzala pozivaju građane da očiste staze ispred svojih kuća i ulaza radi svoje sigurnosti,  ali i sigurnosti susjeda i ostalih građana. Naknadno čišćenje će biti znatno teže jer prognostičari najavljuju da bi temperature trebale pasti i do 10 stupnjeva ispod ništice, stoji u priopćenju.
    Iz Univerzala također mole sve vozače da uklone svoja vozila sa kolnika jer im to stvara velike probleme u čišćenju prometnica. Svim vozačima sugeriraju da ne sjedaju za volan vozila koja nemaju zimsku opremu, te najavljuju da će pratiti situaciju kako bi i nadalje svojom ažurnošću i svim raspoloživim ekipama osigurali prohodnost svih prometnica u gradu i prigradskim naseljima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog