Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP:”Čim prije konstituirati vijeća mjesnih odbora”

  “Nakon izbora za članove i članice vijeća mjesnih odbora na području Grada Đakova, održanih 30. studenoga, SDP očekuje od gradonačelnika Vinkovića sazivanje konstituirajućih sjednica vijeća mjesnih odbora čim prije kako bi novoizabranim članovima omogućili početne uvjete za rad u svojim mjesnim sredinama”, navodi se u priopćenju đakovačkog SDP-a koje potpisuje predsjednik Damir Tomić.
  “Kako se vijeće mjesnog odbora smatra konstituiranim izborom predsjednika, Gradski odbor SDP-a Đakovo predlaže da predsjednici mjesnih odbora budu nositelji lista koje su osvojile najveći broj mandata odnosno glasova”, ističe SDP u svom priopćenju očekujući podršku za taj prijedlog od ostalih stranaka koje imaju izabrane predstavnike u mjesnim odborima.
  “Nadamo se da će ovaj prijedlog, kao jedan od primjera najviših demokratskih standarda, podržati i ostale stranke koje imaju izabrane predstavnike u mjesnim odborima, a od vladajućih očekujemo demokratski pristup rješavanju problema, što do sada često nije bio slučaj”, zaključuje se u Tomićevu priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog