Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Košarkaši učili osnove oživljavanja

    Kao što je i najavljeno, košarkaši KK Đakovo prvi su bili u prigodi upoznati se s osnovama reanimatologije za građane. Cilj radionice, koja je održana u Učilištu Mentor, bio je omogućiti igračima stjecanje osnovnih znanja i uvježbavanje vještina koji će možda nekada biti presudne za spašavanje nečijeg života.
    ozivljavanje 3 Još važnija poruka ove radionice je da sportski klubovi, osim promicanja sporta i sportskih uspjeha, mogu imati i značajnu ulogu u promicanju važnosti edukacije u populaciji mladih sugrađana, navodi se u priopćenju Košarkaškog kluba Đakovo. .
    ozivljavanje 2 Anesteziolozi/reanimatolozi dr. Hrvoje Vinković i dr. Ninoslava Vonić, uz anesteziološkog tehničara Daria Takača i uz korištenje vrhunske trening-opreme, reanimatološke lutke, automatske defibrilatore, ambu-balone, demonstrirali su i uvježbavali 15-tak mladih košarkaša KK Đakovo u vještinama koje mogu spasiti život.
    Postoji mogućnost održavanja radionice i u ostalim sportskim klubovima, ali i izvan njih, a za to je potrebno samo pokazati zanimanje, ističu u KK Đakovo.

    Foto: KK Đakovo

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog