Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Osijeku otvoren Područni ured pučke pravobraniteljice

  Danas je u Osijeku otvoren Područni ured pučke pravobraniteljice, javlja Radio Osijek.
  “Na ovaj se način želimo približiti građanima, jer su njihova očekivanja od naše institucije, koja ima široke ovlasti zaštite i promicanja ljudskih prava, suzbijanja diskriminacije te djelovanja u ulozi Nacionalnog preventivnog mehanizma, sve veća. Budući da smo do sada imali Ured isključivo u Zagrebu, mnogi građani koji trebaju našu pomoć, zbog udaljenosti, nisu bili u mogućnosti zatražiti zaštitu svojih prava, a na ovaj ćemo im način biti pristupačniji”, istaknula je tim povodom pravobraniteljica Lora Vidović.
  Kroz djelovanje Područnog ureda, želimo ostvariti suradnju sa svim zainteresiranim dionicima u lokalnoj zajednici – županijama, gradovima, ustanovama i institucijama, nevladinim udrugama, akademskom zajednicom i drugima, kako bismo doprinijeli osvješćivanju javnosti o temama iz područja ljudskih prava i dodatno pridonijeli njihovoj zaštiti, kazala je pravobraniteljica.
  Područni ured Pučke pravobraniteljice se nalazi na adresi Hrvatske Republike 19, prvi kat, gdje se građani mogu osobno javiti ili na broj telefona 628-050 i 628-051, a mogu se obratiti i putem elektroničke pošte na adresu info@ombudsman.hr.
  Potrebne informacije zainteresirani mogu naći i na web stranicama Ureda. www.ombudsman.hr putem koje se građani mogu detaljnije informirati o radu, ili putem twitter profila @Ombudsman.HR
  Pučka pravobraniteljica Lora Vidović održat će sutra u 11 sati predavanje u Auli Rektorata osječkog Sveučilišta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog