Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tidlačka: “Stvoriti uvjete za razvoj i ostanak mladih”

  Župan Vladimir Šišljagić posjetio je danas Levanjsku Varoš gdje je s načelnikom Slavkom Tidlačkom i njegovim suradnicima razgovarao o aktualnom stanju i problemima u toj općini.
  “Problem vodoopskrbe Slobodne Vlasti i Musića, te dijela naselja Levanjska Varoš, ali i dovršetak radova na Domu DVD-a u Varoši trenutačno su najveći problemi”, istaknuo je načelnik koji je zatražio pomoć županije.
  “Iako smo dobili od Ministarstva regionalnog razvoja 319 tisuća kuna, župan je obećao da će pomoći da se riješi bar prizemlje prostora doma u Levanjskoj, tako da ćemo imati do kraja godine riješene prostorije DVD-a za održavanje sastanaka”, naglasio je Tidlačka koji je upozorio i na problem 15 kilometara tucaničkih, odnosno neasfaltiranih cesta.
  Problem su neriješeni imovinsko pravni odnosi, a rješenje za to nudi novi zakon o cestama koji omogućava izvlaštenje i ucrtavanje postojećih cesta, rečeno je tijekom susreta u Levanjskoj Varoši.
  Župan Šišljagić je obišao gradilište Doma DVD-a u Levanjskoj za čiji dovršetak je obećao 30 tisuća kuna, te 50.000 za projektnu dokumentaciju za vodovod za Slobodnu Vlast.
  Načelnik Općine Levanjska Varoš Slavko Tidlačka smatra da bez pomoći Županije i države neće biti moguće ovu siromašnu općinu postaviti na noge.
  “Boljom cestovnom infrastrukturom stvorit će se uvjeti za razvoj i za ostanak mladih koji odlaze čim završe školu, a ostaju nam samo staračka domaćinstva s malim poljoprivrednim mirovinama i socijala “, zaključuje načelnik Tidlačka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog