Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Spaljeno 750 kg droge

  U proizvodnim pogonima tvrtke Našicecement danas je spaljeno oko 750 kilograma droge zaplijenjene i oduzete u kriminalističkim istraživanjima iz ukupno 5479 predmeta, zaplijenjene i oduzete u kriminalističkim istraživanjima od 2003. do 2014. godine.
  Uništeno je više od 8 kilograma heroina, više od 7 kilograma kokaina, 668 kilograma marihuane i hašiša, 7 kilograma anfetamina, 1133 komada ectasyja, 1919 komada tableta metadona, 5 kilograma mefedrona, 51 komad LSD markica, 180 grama sintetskih kanabinoida, 24.614 komada raznih tableta  te drugih ilegalnih opojnih droga i sredstava.
  Vrijednost zaplijenjene droge iznosi 50 milijuna kuna, istaknuo je zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez koji je također naglasio da je nezaobilazna uloga policije u otkrivanju počinitelja, kriminalnih grupa, presijecanju krijumčarskih lanaca, zapljenama droga te prikupljanju svih relevantnih dokaza za vođenje kasnijih kaznenih postupaka.
  U svom govoru uoči spaljivanja droge ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH Željko Petković je istaknuo da je spaljivanje oduzetih droga aktivnost koja se provodi na godišnjoj razini, a što potvrđuje da u tom procesu više nema nikakvih zastoja. Naime, ovim činom potvrđuje se kako je kaznena politika prema suzbijanju zlouporabe droga u potpunosti zaokružena i kako policija ima bitnu ulogu od samog početka pa do kraja tog procesa, kako prevencijom tako i represijom, ističe se u policijskom priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog