Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP najavljuje konačno rješenje za Mimozu

  Saborski zastupnik SDP-a i predsjednik Gradske organizacije te stranke Damir Tomić organizirao je jučer u Đakovu radni sastanaka s Mladenom Pejnovićem, predstojnikom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.
  Pejnovića i njegove asistente, kako se navodi u priopćenju, članovi đakovčakog SDP-a poveli su u obilazak nekoliko lokacija u Đakovu koje bi trebale biti riješene kroz „Projekte 100“ i „200“ Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, s naglaskom na Mimozu za koju su ponudili rješenje koje bi dugoročno značilo ne samo rješavanje pitanja Mimoze, već i uštede tijelima državne uprave lociranim u Đakovu i Osječko-baranjskoj županiji.
  Mimoza “Pejnović je zadovoljan modelom koji mu je gradski SDP predložio, obećao svoju pomoć u iznalaženju najboljeg konačnog rješenja žaleći što problem Mimoze nije riješen ranije temeljem odluke koju je Račanova vlada donijela još 2002. godine, a potom Sanaderova zanemarila što je dovelo do ogromnog problema koji imamo danas”, navodi se u priopćenju.
  Predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom dao je jamstvo da će i dvije zgrade na kojima, kako se ističe u priopćenju, saborski zastupnik Tomić radi već nekoliko mjeseci, pokloniti gradu Đakovu. To je zgrada Mjesnog odbora Sjever Dračice i zgrada Centra mladih.
  “Sav posao oko rješavanja tih dviju zgrada odradio je SDP-ov Damir Tomić, a ono što odgovorna osoba mora napraviti, a to je u ovom slučaju gradonačelnik Đakova, je poslati samo službeni zahtjev za poklon tih dviju zgrada Đakovu, koje će DUUDI potom pokloniti. Nadamo sa da je gradonačelnik u stanju napraviti barem to”, zaključuje se u priopćenju Gradskog odbora SDP-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog