Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Noć kazališta i u Đakovu

  I ove godine Dramska sekcija Kud-a Sklad priključila se projektu Europska noć kazališta. Ove godine Noć kazališta održava se u subotu, 15. studenog, a toga će dana Đakovčani moći posjetiti Hrvatski centar za kulturu i pogledati predstavu, odnosno komediju “Pobuna na Olimpu”. Osim Dramske sekcije Kud-a Sklad, u popratnom glazbenom programu nastupit će Ženska pjevačka skupina Kud-a Sklad i Puhački orkestar DVD-a Đakovo.
  Program počinje u 19 i 30 sati.
  Projekt Europska noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima, održava se istovremeno u 11 europskih država; odnosno Hrvatskoj, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Austriji i Mađarskoj, a ove godine pridružuju se i Češka, Bugarska i Belgija. Svake godine, treće subote u mjesecu studenom kazalište zalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike.
  Misija Europske noći kazališta jest promicanje profesionalnog i amaterskog kazališnog stvaralaštva kroz otvaranje suradnji i razmjena gotovih produkcija, ali i stvaranja novih, otvaranje kazališnih mreža koje su dostupne svim djelatnicima u kulturi te kontinuirano njegovanje postojeće kazališne publike, ali i stvaranje nove.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog